Ghid Rozatoare-Salmonela

INTRODUCERE – GHID ROZATOARE-SALMONELA

INTRODUCERE – GHID ROZATOARE-SALMONELA

Şobolanii şi/sau şoarecii sunt întâlniţi de obicei în incinta sau în jurul fermelor de păsări. Aceştia [...]

SEMNIFICAŢIA INFESTAŢIEI

SEMNIFICAŢIA INFESTAŢIEI

2.1. Transmiterea bolilor Rozătoarele sunt capabile să transmită boli atât la om, cât şi la efectivele [...]

CARACTERISTICILE ETOLOGICE ALE ROZĂTOARELOR

CARACTERISTICILE ETOLOGICE ALE ROZĂTOARELOR

3.1. Cerinţe de bază Metodele de prevenire şi combatere a rozătoarelor au fost elaborate pe baza unor [...]

LOCUL ŞI EVALUAREA RISCULUI

LOCUL ŞI EVALUAREA RISCULUI

4.1. Inspecţiile şi supravegherea Înainte ca acţiunea de combatere să fie efectuată, trebuie înţeles modul de realizare [...]

STRATEGII ŞI TEHNICI DE COMBATERE

STRATEGII ŞI TEHNICI DE COMBATERE

5.1. Alegerea produsului rodenticid Eficienţa deratizării este condiţionată de: - informarea salariaţilor din exploataţie cu privire la [...]

IGIENA ŞI MĂSURI DE VERIFICARE

IGIENA ŞI MĂSURI DE VERIFICARE

Două domenii principale necesită o atenţie specială. a) Furajele Deficienţele în depozitarea şi manipularea hranei pentru animale, [...]

MĂSURI DE SIGURANŢĂ

MĂSURI DE SIGURANŢĂ

Riscurile pentru sănătatea şi siguranţa personalului unităţii, pentru alte categorii, animale domestice şi sălbatice trebuie [...]

BIOSECURITATE

BIOSECURITATE

Este important să se ia în considerare şi să se introducă măsuri adecvate care vor ajuta [...]

Anexe

Anexe

Puncte cheie 1. Prevenirea creşterii populaţiei de şoareci/şobolani în timpul perioadei de producţie a efectivului - răspuns [...]

COMANDA TELEFONICA

CAUTA UN PRODUS

QUICKPHOS-UP

DELICIA GASTOXIN