Agriangel – isi incepe activitatea in anul 2011, devenind pe parcurs una dintre companiile de top in domeniul combaterii daunatorilor de depozit.

Echipa Agriangel este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

Avand experienta inca din anul 1998 in domeniul combaterii daunatorilor de depozit dar si in domeniul sanatatii publice, respectiv dezinsectie, dezinfectie si dratizare, am atins punctul maxim in procesul evolutiv, iar serviciile noastre se pot adapta usor oricaror cerinte.

Eforturile noastre de a deveni cei mai buni au fost remarcate de cei mai mari traderi de cereale din lume precum Cargill, ADM (Toepfer), Glencore, Bunge, etc., iar noi am devenit o parte importanta a procesului tehnologic de pastrare in conditii optime a cerealelor depozitate.

Domeniul ales de noi este un domeniu pretentios care implica pe langa pregatirea profesionala de exceptie a personalului si utilizarea de produse si echipamente performante. In acest sens, pentru mentinerea unui standard ridicat al acestui domeniu, va punem la dispozitie cat mai maulte informatii tehnice, atat despre metodele de combatere cat si despre substantele si echipamentele utilizate.