Utilizatorii care se confruntă cu situații periculoase potențiale merită cea mai bună protecție disponibilă. AGRIANGEL oferă o varietate de instrumente de detecție a gazului mai inteligente și mai

bune, pe care oamenii să se poată baza. Prin detectoarele monogaz și multigaz din gama ALTAIR, produse de către MSA Safety, oferim cea mai avansată tehnologie față de cea existentă în orice detector de gaz portabil de pe piață.

Adevăratul punct forte al detectoarelor multigaz îl reprezintă tehnologia senzorilor. Senzorii aparatelor ALTAIR au o durată de viață normală mai mare decat dublul mediei industriale și sunt concepute prin folosirea designului circuitului integrat. Prin transformarea miniaturală a sistemului electronic de control al senzorilor și prin introducerea acestuia în interiorul senzorului în sine, senzorii MSA oferă stabilitate, acuratețe și repetabilitate de înaltă performanță.

Aparatele ALTAIR reprezintă un progres în privința designului, senzorilor chimici și mecanici și permit un răspuns mai rapid precum și timpi de calibrare cu gaz etalon mai reduși. Având un timp mai redus de calibrare și de efectuare a testelor de rezistență la impact, se economisește gaz de calibrare și costuri de întreținere. Însă lucrul cel mai important pentru aceste aparate este faptul că secundele economisite prin timpul de răspuns mai redus poate însemna salvarea de vieți.