Inovatie Bayer! Control total si de durata al buruienilor pe terenurile neagricole, cai ferate si in zonele urbane.

  • Pana la 4 luni remanenta pe sol
  • Spectru larg de actiune
  • Eficace impotriva buruienilor pana la stadiul de 4 frunze

Pistol® Flex 37 WG poate fi aplicat in pre-emergenta si post-emergenta, pana la stadiul de 4 frunze al buruienilor. Aplicarea in perioada optima de rasarire poate genera controlul impotriva buruienilor pe intreaga perioada calda a anului, nemafiind necesara o reaplicare ulterioara.

 


Perioada optima de aplicare Pistol® Flex 37 WG

F M A M I I A S O N D

Perioada optima de aplicare Pistol® Flex 37 WG in amestec cu glifosat pentru postemergenta avansata amestec de rezervor cu glifosat.

F M A M I I A S O N D

Produs Dozaj standard Dilutie cu apa Suprafata
Pistol Flexx 500g 300-500 litri 1 ha
Pistol Flexx + Glifosat 500g + 2L glifosat 360 g/l 300-500 litri 1 ha

Pistol® Flex 37 WG este ideal pentru utilizarea in conditii de umiditate scazuta. Totusi, diflufenicanul este hidrofob si este re-activat dupa o perioada de precipitatii.

Pistol® Flex 37 WG este eficace impotriva numeroaselor monocotiledonate si dicotiledonate pre-emergent pana la a 4-a frunza , cum ar fi : Ambrosia, Palamida, Susai salbatic, Pufulita, Batatarnica, Coada lupului, Iarba gaii (vulturica), Coada soricelului, Musetel salbatic, Ventrilica, Susai salbatic, Geranium, Susai moale, Trifoi salbatic, Cruciulita, Patlagina, Firuta, Troscot, Rachitica.

Pistol® Flex 37 WG este ideal si pentru amestec in rezervorul de aplicare cu glifosat. Glifosatul amestecat cu Pistol® Flex 37 WG imbunatateste semnificativ actiunea de contact a produsului, grabind procesul de distrugere aburuienior, in conditiile unei remanente sporite. Este recomandat post- emergent ( dincolo de a 4-a frunza) pentru combaterea: Ambrosia, Coada lupului, Iarba gaii (vulturica), Palamida, Matricea, Cruciulita, Trifoi salbatic, Susai salbatic, Papadia, Patlagina.

Domenii de utilizare:

  ZONE URBANE SI PERIURBANE

 

Pistol® Flex 37 WG este util in controlul de lunga durata al buruienilor ce apar pe traseele pietonale, in parcuri, zone de agrement, cimitire sau, selectiv, in zona de spatii verzi pentru protectia rasadurilor de plante ornamentale.

 

  ZONE INDUSTRIALE

 

Pistol® Flex 37 WG este util in controlul de lunga durata al vegetatieinedorite in zone industriale cu potential de incendiu – rafinarii, industria alimentara, industria lemnului, depozite de produse cu potential inflamabil – acolo unde vegetatia uscata se poate (auto)aprinde, generand incendii, motiv pentru care este recomandabila pastrarea acestor zone ca fiind libere de vegetatie.

 

  SUPRAFETE (ARII) PROTEJATE

 

Pistol® Flex 37 WG este util in controlul de lunga durata al buruienilor ce apar in zona unitatilor militare, pe zona de granita (fasie de frontiera), statii de telecomunicatii speciale.

 

  CAI FERATE

 

Pistol® Flex 37 WG este util in controlul de lunga durata al buruienilor ce apar pe zona de rulare, in zonele de macazuri, depouri de vagoane, statii/peroane, etc.

 

  TERENURI FARA DESTINATIE AGRICOLA

 

Pistol® Flex 37 WG este util in controlul de lunga durata al buruienilor ce apar in zona urbana, pe terenuri care, neutilizate, parasite, sunt invadate de buruieni si pot afecta zonele de cultura din vecinatate sau, prin plantele cu potential alergen (Ambrosia) pot genera epidemii alergenice in perioada infloriirii.