[alert color=”C24000″ icon=”9888″]Produsele Quickphos-Up, Delicia Gastoxin, Phostoxin (fosfura de aluminiu) si Magtoxinul (fosfura de magneziu) se comercializeaza doar catre persoane juridice (FIRME) autorizate T si T+.[/alert]

Magtoxin Magtoxin este oferit la ambalaje de 900 g. Conținut substanță activă: 66% fosfură de magneziu

Magtoxin este un fumigant pe bază de fosfură de magneziu. Este formulat în tablete uniforme cu o greutate de 3 g. Magtoxin eliberează hidrogen fosfurat după expunerea la aer, în funcție de temperatură și umiditate.

Cultura: Semințe depozitate produse ambalate, împachetate, furaje.

Spectru de combatere: Gărgărița depozitelor – Sythophilus spp. Gândăcelul făinii – Tribolium confusum

Gândacul din Surinam – Oryzaephilus surinamensis Molia cerealelor – Sitrotoga cerealella Molia cenușie a

făinii – Ephestia kuehniella

Doză: 3 – 5 tablete / tonă sămânță

Timp de pauză –

Magtoxin eliberează hidrogen fosfurat la contact cu umiditatea și are proprietăți insecticide excelente. Penetrarea ambalajului și a bunurilor ambalate bine este rapidă. Hidrogenul fosfurat s-a dovedit eficient împotriva insectelor din cereale și a stadiilor pre-adulte ale acestora, larve și pupe. Deoarece, descompunerea este aproape completă, praful ce rămâne nu conține aproape deloc fosfură de metal comparat cu produsele pe bază de fosfură de aluminiu. Concentrația maximă de hidrogen fosfurat din Magtoxin este atinsă după numai 24-36 ore. În comparație, în același timp și aceleași condiții ( umiditate 60% și temperatura 20°C), fosfura de aluminiu va elibera 72% din conținutul de hidrogen fosfurat, pe când fosfura de magneziu este complet eliberată. Recomandări de aplicare Magtoxin se folosește pentru fumigarea semințelor, produselor ambalate, împachetate și pentru produsele procesate, de exemplu frunze de tutun, hrană procesată și furaje. Acestea pot fi fumigate, în depozite, silozuri și alte spații de depozitare care pot fi închise ermetic și nu permit trecerea gazului. Magtoxin este foarte eficient împotriva insectelor din cereale, porumb, alune, hamei, sorg, semințe de floarea soarelui și furaje din silozuri, vapoare, containere și depozite.

Avantajele produsului Magtoxin:

  • se descompune rapid;
  • descompunerea este aproape completă;
  • praful rămas nu conține fosfina nedescompusă;
  • economic;
  • nu sunt reziduuri în bunurile fumigate.