Sfarsitul anului aduce intotdeauna, in familia Agriangel, schimbari, evolutii si o mai buna experienta si tenacitate in activitatea de baza. Asadar, cu ocazia sfarsitului anului 2016, ne-am gandit sa intampinam partenerii nostrii, cu multumiri, semne de recunostinta si cu servicii mai bine planuite decat pana acum, spre o eficientizare maximizata a protectiei recoltelor.

REZOLUTIILE ANULUI 2016

Obiective si misiuni indeplinite

Putem spune cu mandrie ca anul 2016 a fost unul foarte bun din punct de vedere productiv, reusind sa atingem majoritatea obiectivelor stabilite pentru acest an.

Relatii de succes cu partenerii

Relatiile cu partenerii, cele existente, cu un istoric puternic in spate, dar si cele incepute in acest an, pot confirma seriozitatea cu care am tratat de fiecare data orice situatie aparuta si orice misiune, indiferent de complexitatea acesteia. Ne mandrim cu un portofoliu de peste 350 de clienti.

Mediul online

Ne-am propus in 2016 sa dezvoltam un portal in mediul online, inceput in august 2015, si anume website-ul nostru. Totodata sa transmitem mesajele mai importante prin intermediul acestuia si cu ajutorul retelelor de socializare. Cu ajutorul dvs. am reusit sa atragem un numar de peste 5.000 de vizitatori pe website in acest timp.

PLANURILE NOASTRE PENTRU 2017

Un nou punct de lucru

Ne-am propus pentru anul 2017 sa intampinam clientii cu un nou punct de lucru in Bulevardul Tudor Vladimirescu 22, Sector 5, București, intr-un mediu profesionist. Consideram ca acest nou punct de lucru ne va apropia mai mult de clienti, datorita accesibilitatii acestuia, fiind aproape de centrul orasului Bucuresti.

Marim echipa

Un alt factor, care ne va ajuta sa intelegem mai bine nevoile clientilor, dar si sa le intelegem mai bine va fi: marirea echipei. Dorim sa atragem profesionisti care sa aiba acelasi obiectiv, dar si aceeasi misiune precum compania. Profesionisti prin care, clientul va putea fi informat mai rapid, mai tehnic, indiferent de situatie sau problema.

Perfectionare continua

Lucram continuu la unul din elementele ce ne ghideaza in ceea ce facem, si anume “perfectionarea”.  Suntem siguri ca acest lucru va fi prezent si in 2017.

Maximizarea disponibilitatii in toata Romania

Cu ajutorul noilor membrii, dar si cu cel al membrilor existenti, vom incerca sa fim mai accesibili, sa raspundem mai prompt, la orice interventie din Romania.