DESPRE AGRIANGEL CONSTRUCTII

Impreuna Construim Viitorul

Ai un Proiect in Constructii cu care am putea sa te ajutam?

SOLICITA OFERTA

Cateva Cuvinte Despre Noi

Suntem o echipa tanara, dinamica si cu multa pasiune pentru constructii. Echipa noastra a luat nastere in urma unei dorinte arzatoare de a restaura si a dezvolta cat mai multe dintre imobilele afectate, abandonate sau pur si simplu uitate.

Echipa noastra a demonstrat de fiecare data faptul ca ne putem ridica la nivelul asteptarilor, motiv pentru care majoritatea clientilor nostri ne-au recomandat mai departe. Acest lucru ne face sa avem curaj si sa ne dorim si mai mult sa ne autodepasim capacitatea de lucru si tehnica pe care o utilizam.

Liderii nostri

Ei reprezinta motivul principal pentru care astazi echipa Agriangel Constructii este asa unita si orientata catre rezultat. Ne mandrim cu ei si din cauza lor ne depasim pe noi insine.

MARIUS DANA
MARIUS DANAPresedinte
Om de afaceri cu experienta in acest sector de peste 20 de ani, a demonstrat ca ambitia invinge orice provocare.
Ciprian UngureanuDirector General
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, a aratat ca responsabilitatea reprezinta o veriga foarte importanta.

Ultimele proiecte

Suntem de parere odata cu partenerii nostri, crestem si noi. 

VEZI TOATE PROIECTELE

Ce spun clientii nostri

„In momentul in care ii redai stralucirea casei tale, parca este o mandrie sa ai musafiri Multumesc echipei Agriangel Constructii.”

PROPRIETAR

„Foarte multi dintre investitorii, cunoastem problema actuala a lucrarilor superficiale. Sunt fericit ca i-am ales ca parteneri pe Agriangel Constructii”

INVESTITOR

Partenerii nostri de incredere

Echipa noastra prefera sa lucreze cu cele mai calitative produse si materiale. In functie de buget si nevoi, asiguram un pret foarte competitiv, astfel incat proiectul dumneavoastra sa se finalizeze cu succes.