SERVICIILE AGRIANGEL CONSTRUCTII

Zone Rezidentiale si Spatii Comerciale Inovatoare

Ai un Proiect in Constructii cu care am putea sa te ajutam?

SOLICITA OFERTA

Serviciile Agriangel Constructii

De la lucrari simple, pana la lucrari complexe, echipa Agriangel Constructii va asigura de cea mai buna calitate, indiferent de amploarea sau complexitatea proiectului. Cateva dintre serviciile pe care le oferim:

 • Lucrari partiale;
 • Renovari interioare si exterioare;
 • Renovari complete;
 • Proiecte comerciale sau industriale partiale sau complete;

services-tabs-139154408

Daca esti in cautarea unei echipe responsabile, organizate, pregatite din punct de vedere al celor mai performante tehnologii de inginerie in constructii, te asiguram ca vei face alegerea corecta.

Renovari interioare si exterioare

Unul dintre cele mai alese servicii de catre clientii nostri, il reprezinta de departe, renovarile interioare si exterioare. Fie ca e vorba de un apartament de oras, o casa la tara sau un imobil intreg, suntem pregatiti pentru nevoile dumneavoastra.

Cunoastem cu totii importanta unei case curate si fara „pete”. Datorita echipei noastre dinamice, ne mandrim cu cea mai eficienta echipa din domeniu, iar lucrarile de renovare de cele mai multe ori au durat mai putin decat am estimat.

services-tabs-139154408

 

Aceste lucrari adesea necesita doar reparatii superficiale, fara a fi nevoie sa se umble la structura imobilului sau partea de tencuiala.

Servicii de Renovari Complete

Diferit fata de serviciile de renovari interioare si exterioare simple, acestea includ si reglarea partii de structura (tencuiala). Aceasta alegere se face in mod special la cladirile foarte vechi, unde trebuie verificata starea caramidei sau a BCA-ului s.a.m.d.

Este foarte important sa verificam starea materialelor actuale de pe pereti, inainte de a face o renovare. Pentru siguranta, echipa noastra recomanda intotdeauna serviciile de renovare completa.

services-tabs-139154408

O casa curata este intotdeauna mult mai primitoare. Atat pentru momentul cand vii de la serviciu, cat si pentru musafirii care vin de cele mai multe ori neinvitati. Nu lasa sa treaca vara fara sa reimprospatezi aspectul casei tale!

services-tabs-139154408

Sunt studii stintifice care demonstreaza ca cel mai important moment petrecut in casa este dimineata la cafea, cand se face planul zilei. S-a demonstrat faptul ca o casa curata stimuleaza mult mai bine creativitatea si imaginatia.

Proiecte comerciale sau industriale de succes

Sediul companiei tale reprezinta cartea de vizita a fiecarui partener care vine in vizita. Indiferent de tipul de structura, design-ul ales sau complexitatea proiectului, echipa Agriangel Constructii este pregatita sa fie partenerul tau de incredere in dezvoltarea succesului afacerii tale.

services-tabs-139154408

Echipamentele companiei reprezinta un punct forte, intrucat acestea ajuta enorm de mult la eficientizarea si derularea fluida a proiectelor in desfasurare.

services-tabs-139154408

Cele mai importante proiecte comerciale sau industriale incep cu un plan bine pus la punct, dar si cu o aplicabilitate a acestuia de catre experti. 

Ne plac foarte mult proiectele complexe, intrucat sunt o provocare pentru noi. 

Lucrarile partiale mai rapid ca oricand

Lucrarile partiale par a fi cele mai simple, dar si aici calitatea, experienta si creativitatea isi spun cuvantul. Intotdeauna diferenta consta in detalii. Cateva servicii din lucrarile partiale pe care le oferim sunt:

 • Turnare fundatie;
 • Zidire;
 • Tencuiala;
 • Gletuire;
 • Turnare sapa;
 • Montare geamuri;
 • Montare acoperis;
 • Montare gresie si faianta;
 • Montare parchet.

services-tabs-139154408

Nu ne oprim aici. Sunt o multitudine de lucrari partiale, unde echipa noastra are expertiza. Recomandam sa solicitati o oferta, pentru a afla cu certitudine care sunt nevoile dumneavoastra.

services-tabs-139154408

De asemenea, printre serviciile pe care le oferim se numara si partea de reparatii.

Partenerii nostri de incredere

Echipa noastra prefera sa lucreze cu cele mai calitative produse si materiale. In functie de buget si nevoi, asiguram un pret foarte competitiv, astfel incat proiectul dumneavoastra sa se finalizeze cu succes.