Law 6

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Suntem o echipa dinamica, cu o expertiza de peste 10 ani in domeniile energiei electrice, achizitii auto si administrativ. Ne-am confruntat cu probleme legate de management, din partea clientilor nostrii de mare amploare, la care am furnizat solutii optime, in timp util, reusind astfel sa acordam maximul de sansa pentru reusita.

NUMEROASE COLABORARI CU CELE MAI SOFISTICATE BUSINESS-URI. DE FIECARE DATA: MISIUNE INDEPLINITA

Fiecare proiect este unic. Investim numeroase resurse pentru a intelege cu tarie nevoia clientului si pentru a ne asigura ca suntem varianta optima pentru acestia. Punem accent pe partea de research, astfel incat aplicarea sa fie o reusita. Succesul partenerilor nostri ne motiveaza sa continuam ceea ce facem.

LIVRAM INTOTDEAUNA CELE MAI BUNE STRATEGII SUSTENABILE PENTRU NEVOILE DUMNEAVOASTRA

Indiferent de complexitatea proiectului, am reusit intotdeauna sa furnizam in timp optim cele mai bune solutii. Ne provocam pe noi insine cu fiecare proiect si reusim sa ne auto-depasim, astfel cat sa fim si mai pregatiti pentru noile provocari ale pietei si ale conditiilor globale.

LIDERII NOSTRI. REZULTATE DE ELITA

MARIUS DANA

PRESIDENT

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, un lider si un manager talentat, Marius Dana este fondatorul conceptului Agriangel.

ADNANA DANA

CONSULTANT AFACERI

Cu o experienta de peste 15 ani in afaceri, Adnana Dana face parte din managementul superior din cadrul companiei.

RECRUTAM!

PARTENERII NOSTRI SI ASOCIATII