Cateva cuvinte despre noi

Agriangel – isi incepe activitatea in anul 2011, devenind pe parcurs una dintre companiile de top in domeniul combaterii daunatorilor de depozit.

Echipa Agriangel este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

Avand experienta inca din anul 1998 in domeniul combaterii daunatorilor de depozit dar si in domeniul sanatatii publice, respectiv dezinsectie, dezinfectie si dratizare, am atins punctul maxim in procesul evolutiv, iar serviciile noastre se pot adapta usor oricaror cerinte.

Eforturile noastre de a deveni cei mai buni au fost remarcate de cei mai mari traderi de cereale din lume precum Cargill, ADM (Toepfer), Glencore, Bunge, etc., iar noi am devenit o parte importanta a procesului tehnologic de pastrare in conditii optime a cerealelor depozitate.

Domeniul ales de noi este un domeniu pretentios care implica pe langa pregatirea profesionala de exceptie a personalului si utilizarea de produse si echipamente performante. In acest sens, pentru mentinerea unui standard ridicat al acestui domeniu, va punem la dispozitie cat mai maulte informatii tehnice, atat despre metodele de combatere cat si despre substantele si echipamentele utilizate.

Promisiunea noastra

Ne dedicam de peste 10 ani fermierilor profesionisti si nu ne oprim aici

Ne asiguram si promitem de fiecare data ca solutiile noastre au o eficienta garantata.

Pretuim viata umana, asa ca serviciile noastre ne protejeaza impotriva oricarui accident.

Stim cat de important este timpul in domeniul nostru. Va asiguram ca vom fi alaturi de dumneavoastra fix in momentele cheie.

Suntem cel mai important jucator de pe piata, motiv pentru care va asiguram ca vom avea intotdeauna serviciile de cea mai buna calitate la un pret avanatajos.

Ne pregatim in continuu pentru a ne auto-depasi de fiecare data si suntem la curent cu cele mai noi metode de eficienta.

Cunoastem situatia actuala a pietei si ne informam mereu asupra ultimelor schimbari. Dorim sa va tinem mereu informati despre serviciile de top.