Gazarea cerealelor

Organizatia pentru Alimente si Agricultura din cadrul Natiunilor Unite a estimat ca volumul alimentelor deteriorate sau distruse anual de catre daunatorii de depozit ar fi suficient ca sa hraneasca cateva sute de milioane de oameni.

Vestea este cat se poate de alarmanta si trista daca se ia in consideratie faptul ca o insemnata parte a acestor pierderi, in special cele cauzate la alimentele inmagazinate, ar fi putut fi evitata prin aplicarea unor metode, deja existente si aprobate, de control a daunatorilor.

AGRIANGEL a inteles foarte bine aceasta problema cu care se confrunta atat fermierii cat si traderii de cereale si a infiintat un departament special pentru a identifica atat metodele cele mai bune cat si produsele adecvate combaterii daunatorilor de depozit.

Ca urmare a muncii depuse de echipa AGRIANGEL, putem sa aplicam cele mai eficace metode de gazare in functie de specificul fiecarui depozit:

  • direct in masa de cereale – cu sonde speciale;
  • prin transfer – din celula infestata in alta celula;
  • recilculation system – cu ajutorul ventilatoarelor speciale;
  • PH3 – MAKER – cea mai noua metoda in domeniu. Pastilele se descompun intr-un dispozitiv special, iar gazul de fosfina se introduce controlat in masa de cereale.

Gazarea cerealelor reprezinta un factor important pentru fermieri. Agriangel a inteles acest lucru si ofera cele mai bune servicii de gazarea cerealelor.